Lichtmeditaties

Breng weer licht in donkere dagen

Uitnodiging 

Ont-dek het licht in donkere dagen

Tot 21 december worden de nachten steeds langer. Het zijn korte, donkere dagen. Misschien voel je het aan je gemoed, of voel je sneller frustratie en vermoeidheid dan anders of klamp je je vast aan je kerstboom in de hoop wat licht te ontvangen. 

Laat die kerstboom maar shinen! Hij weerspiegelt alle lichtjes die ook in jou zitten... Tijd om die lichtjes wat aan te wakkeren! Wil jij via korte dagelijkse meditaties jouw licht voelen én voeden?

Want ook al heb je het drukdrukdruk, door het inlassen van korte 'lichtpuntjes' zal je merken dat de vervulling van je verlangens zit in kleine dingen. Door dagelijks bewust een intentie te zetten en te ervaren, wordt je dag 'lichtiger'. Dus, lieve jij: lees je even mee?

Plezier

beleef meer plezier dezer dagen door het opmerken en waarderen van kleine grote wonderen

Intentie

dagelijkse intentie zetten verhoogt je bewustzijn

Verbinding

ervaar meer verbinding met jezelf, met de ander en al wat is

Essentie 

De lichtmeditaties brengen jou op een luchtige manier terug naar de essentie. Naar de levensenergie die door jou stroomt en waar je niets bijzonders voor hoeft te doen, enkel het opmerken van wat er is. En wat er in en rond jou leeft.

Dit is eigenlijk de essentie van het Verbindende Communicatie-bewustzijn, de taal van het hart.

Als je meedoet met de dagelijkse lichtmeditaties: 

  • kan je ervaren wat de kracht is van af en toe te vertragen, om nadien meer energie te hebben om je to do-lijst af te werken
  • zal je meer rust en liefde ervaren
  • kan je genieten van wat extra verbinding, met jezelf en met je omgeving. 
  • sta je af en toe stil bij wat voor jou essentieel is in't leven, waardoor je daar meer van naar je toe zal trekken (overvloed, weet je wel...)

 Het laat jou (opnieuw) lichtigheid zien in donkere dagen. 

Life is full of miracles. If you take the chance to see them.

Voor wie 

Verbinding

Als lichtwerker ben ik hier gekomen om jou -letterlijk én figuurlijk- meer licht te laten zien. Als jij je licht activeert, kan je ervaren hoe verbonden we eigenlijk zijn. Niet alleen met elkaar, maar met álles wat er voor ons beschikbaar is. 

Door de ratrace van het leven, de ellenlange lijst met 'moetens', de donkere tijd waarin we nu zitten, denken we nogal snel dat we hier "gewoon door moeten, nog even volhouden en een tandje bij..."

Ik geloof dat het ook ánders kan. We zijn hier niet om gewoon door te moeten gaan. Daardoor lopen we de mooie dingen voorbij. 

Dus wil jij af en toe kunnen vertragen, maar weet je niet hoe daaraan te beginnen? Dan is voor jou het moment aangebroken om te starten met deze reeks lichtmeditaties. Voor de zot lage prijs hoef je het al niet te laten. 

Praktisch

  • Gedurende de week  van 15 tem 21 december 2022 tune je dagelijks in op een intentie.
  • Je ontvangt iedere dag een mail en een audio met een korte geleide lichtmeditatie waardoor je je kan focussen op die intentie.
  • Doorheen je dag zal je dingen opmerken die je anders niet bewust ervaart en je zal jezelf de broodnodige adempauzes schenken
  • Je kan je ervaringen delen met iemand uit je nabije omgeving en voelen welk effect dat heeft!
  • Doordat we met velen zullen zijn die gedurende deze week op de intenties focussen, zal er iets veranderen in de energie. Benieuwd!

Jouw bijdrage

Lichtmeditaties 

21,00 "How can we make life more wonderful?"

--Marshall Rosenberg--


Contact

Email:  sigrid@openuplife.be