OpenUp HartCirkel

Cirkelen met wat leeft 

met Hartscommunicatie als veilige bedding


 • Al eeuwen komen vrouwen samen. Om te verbinden, te praten, te luisteren naar elkaar en elkaar bij te staan. In een Open(Up) Hartcirkel gaat de verbinding nog wat dieper. Het is niet nodig om elkaar te kennen om hartsverbinding te voelen. 
 • Laat ons delen over wat in ons leeft en beluisterd worden op een manier die je zelden ervaart. Laat ons zingen of de stilte horen, laat ons al dat leven vindt in ons, ten volle vieren. Als een feestje en geschenk, voor jezelf.  In een veilige & warme setting verbinden we met elkaar vanuit het hart.

  Voel hoe de energie in jou beweegt en waar ze naartoe wil. Word beluisterd op een manier die je hart opent en hartscommunicatie mogelijk maakt. Je ondervindt aan den lijve wat 'empathisch luisteren' eigenlijk is.   
  In een cirkel gebeurt telkens opnieuw iets magisch... je gaat er 'licht'er' buiten dan je binnen kwam. 

  Je hoeft niets te ‘kunnen’, of al van hartscommunicatie/ Verbindende Communicatie gehoord te hebben om je welkom te voelen. 

  Verbinden vanuit het hart. Daar gaat het om.
 • Want jij maakt het verschil.

  Wanneer? Op internationale vrouwendag! Vrijdag 8 maart 2024, 19.30-21.30u 
  Nieuwe locatie: AKASHA yogastudio Plankenbrug 1 3130 Begijnendijk
  Bijdrage: 35€

  Kom op adem, verbind en omhul je met de warmte van de cirkel. 

Deze zalige vrouwen getuigen...

Op weg naar huis voelde ik vanbinnen een gloed van warmte en verlichting

"Sigrid heeft een gave om mensen te ondersteunen en bewust te worden welke kracht er in ons zit. Gevoelig en enthousiast zijn is een kracht en geen zwakte. Dat voelt enorm fijn aan en ik omarm nu deze capaciteiten "

Hilde

"

Een week later voel ik dit nog steeds tot in elke cel van mijn lijf!

"De zachte en open houding van Sigrid maakte dat er heel snel veiligheid kon ontstaan om ook een stukje kwetsbaarheid te tonen. Dank voor het vertrouwen, de zachtheid, de openheid en ook dat heerlijke vleugje humor..."

Lee

"

Ik kan het iedereen aanraden die de roep voelt om hieraan deel te nemen

"Zo blij met wat Sigrid in de wereld zet.

Ze creëert een plek van verbinding en herkenning.  Je eigen vlam zien en mogen stralen. Het voelen op zielsniveau met andere mooie vrouwen. Dit moeten we niet alléén doen."

Marije

"

OpenUp Hartcirkel in jouw groep of team

Cirkelen vanuit verbindende communicatie. (H)eerlijk uit het hart. 

Wil jij graag mijn facilitering van jouw OpenUp Hartcirkel met verbindende communicatie als insteek? Zowel met je vriendengroep als in je team een unieke beleving!